IV Форум Розвитку Громадянського Суспільства

19 листопада у Києві пройшов вже четвертий Форум Розвитку Громадянського Суспільства. Як кажуть самі організатори, Форум – це місце зустрічі усіх з усіма. І це правда, бо окрім великої кількості нових облич, ми також зустріли представників активних НУО з різних міст, у тому числі  — з Харкова. На своїх шести майданчиках Форум зібрав близько 3000 відвідувачів, його програма покривала безліч тем (від піару і інституційного розвитку до роботи з волонтерами і вирішення конфліктів), формати роботи були також різноманітними – майстер-класи, дискусійні панелі, круглі столи, презентації, ярмарковий формат.
Ми мали можливість поспілкуватися з потенційними донорами (ІСАР Єднання, фонд "Відродження", Посольство Канади, та деякі інші) і дізнатися про можливості отримання грантів для реалізації наших ідей та розвитку організації. З натхненням та новими знаннями, продовжуємо працювати!
Наступного разу, треба звати на Форум Розвитку Громадянського Суспільства всіх знайомих активістів, адже де ще в Україні можна знайти таку концентрацію людей, досвідчених у громадській діяльності?

Дописати коментар