Спільна справа з національним парком? Легко!


Ми, українці, тільки зараз починаємо по-справжньому відкривати для себе природні й культурні багатства своєї землі та знайомити з ними наших іноземних гостей. А це сильно впливає на розвиток активного, екологічного, зеленого, сталого туризму.

Якщо внутрішній сталий туризм Вас цікавить не лише, як споживача, якщо Ви - громадський активіст, свідомий підприємець чи просто бажаєте втілити проект спільно з національним парком, тоді електронна брошура "Спільна справа з національним природним парком: посібник для громадських активістів та підприємців" стане Вам у нагоді.

Посібник розповідає про можливості та кроки, які варто зробити для започаткування власного, суспільно корисного, соціально відповідального бізнесу у співпраці з національними парками. Співпраця з приватним сектором є ключовою для розвитку національних парків. Така взаємодія дозволяє їм забезпечувати власні потреби, вести наукову діяльність і якісно надавати туристичні та еко-освітні послуги задля збереження природних багатств країни.

Посібник створено в межах проекту "Національний парк як осередок підвищення екологічної свідомості молоді" (підтриманий Швейцарським бюро співробітництва в Україні). Також, в межах проекту створено статтю “Розвиток національних природних парків через взаємодію з громадським та приватним секторами: зарубіжний досвід”, яка є узагальненням дослідження діяльності іноземних парків та висвітлює ключові тенденції у взаємодії парків з приватним сектором.  


Дописати коментар