Тренінг «Стратегічне планування та менеджмент проектів для працівників ПЗФ»

Тренінг “Стратегічне планування та менеджмент проектів для працівників ПЗФ”
(в межах проекту “Національний парк як осередок підвищення екологічної свідомості молоді”, підтримано Швейцарським бюро співробітництва, 6 листопада, 2014 р)


Можна дивитись з точки “А” у точку “Б” і поволі рухатися до неї. А можна чітко бачити кінцевий результат “Я” і в його сторону прокладати шлях через “А” , “Б”, “В”, “Г” ... Завжди можна “обрізати собі крила”, обмежити та пригнічити себе словами “нема грошей”, а можна мріяти, генерувати нові креативні ідеї, ставити цілі та знаходити ресурси й можливості їх реалізації. І стосується це як життя організації, так і особистого життя.


На таких простих, але глибинних істинах учасники тренінгу вчилися позитивному мисленню, змінювали своє ставлення до задач та поволі, але впевнено, наближали мрії до реальності. До участі були запрошені співробітники національних парків Харківської  (“Слобожанський”, “Гомільшанські ліси”, “Двурічанський”) та Сумської областей (“Гетьманський”), а також представники громадських організацій. Захід провів Сергій Чуткий - сертифікований тренер Міжнародного центру розвитку і лідерства (ILDC, м. Київ), який має багаторічний досвід роботи у різних проектах Програми розвитку ООН та громадському секторі.


Теплі стіни та привітні працівники ХДНБ ім. Короленка створили найкращі умови для сприйняття нової інформації щодо побудови стратегії та створення проектів, які орієнтуються не на процес, а на результат. В форматі інтерактивного спілкування, роботи в групах та окреслення спільного бачення, учасники, не дивлячись на обмежений час, встигли все, що було заплановано, і наостанок спробували “мислити, як грантодавець”, оцінюючи проект, розроблений командою НПП “Слобожанський”.  


Тепер перед учасникам тренінгу стоїть завдання інтегрувати отримані навички та знання у свій повсякденний робочий процес, що, безумовно, допоможе організаціям працювати ефективніше. Бажаємо їм успіху та з нетерпінням чекаємо на новонароджені проекти!


Організатори тренінгу:
ГО “Спілкування без кордонів” (cwb.ngo@gmail.com) та НПП “Слобожанський.

Дописати коментар