Міні-тренінг «Технічні засоби комунікації у проектному менеджменті»

Засоби комунікації дуже різноманітні та постійно оновлюються, саме тому ми провели міні-тренінг і поділился низкою лайф-хаків, взятих із досвіду. Активісти організації поділилися досвідом простих технічних інструментів, які полегшують життя та комунікацію в команді, роблять роботу приємнішою та ефективнішою. 
Розглядаючи очну комунікацію в команді, учасники дізналися, як не гаючи часу почути думку всіх присутніх та прийняти колективне рішення; навчилися організації ефективних зборів. Також, пропрацювали деякі нюанси організації та проведення он-лайн конференцій, завдяки яким ми не обтяжуємо себе зайвими зборами та можемо підключати до обговорень людей з інших міст / країн. Поговорили про Google сервіси, що стануть в нагоді для колективного збору та опрацюванню інформації, дізналися як писати ефективні, а не обтяжуючі мейли, тощо.

У блоці зовнішньої комунікації учасники дізналися про те як швидко та без додаткових знань і навичок обробляти фото, відео, графіку.

Тренінг проводили активістки організації "Спілкування без кордонів" - Наталка Трофімова та Олександра Цимбал.

"Майстерня громадських ініціатив" проходить за підтримки МЗС Німеччини, Міжнародного освітнього центру "Дортмунд", "Чорнобильської історичної майстерні".

Дописати коментар