Вебінар «Зв’язки національних парків з громадськістю та ЗМІ»

Співпрацюючи із національними парками, за останній рік ми прониклися їх роботою та важливою місією - сформуватись, як громадський осередок підвищення екологічної свідомості населення. Тут доречні будь-які методи - від прямого захисту природи до неформальної освіти школярів та молоді. Багато хто може зараз сприйняти національний парк, як державну структуру, яку створив незрозуміло хто і для чого, але варто нагадати собі, що більшість парків створені з народної ініціативи та історія перших парків має саме громадське коріння. 

На таких засадах і висвітлювалась інформація під час вебінару “Зв’язки національних парків з громадськістю та ЗМІ: українські реалії", що відбувся 26 грудня 2014 року з ініціативи нашої громадської організації “Спілкування без кордонів” та за підтримки Національного екологічного центру України та Міністерства екології та природних ресурсів. З одного боку, говорили про нерозривний зв'язок між парками та громадами, про філософське підґрунтя, а з іншого - про прості практичні дії в роботі зі ЗМІ та цільовою аудиторією.


Для команди нашої організації цей вебінар був корисний не лише з точки зору інформації, але й з позиції нового досвіду - організації нашого першого вебінару. Спільними зусиллями вебінар пройшов успішно та на одному подиху для всіх - і для організаторів, і для ведучого - Олексія Василюка, і, судячи з відгуків, для учасників. 

У січні плануємо продовжити проводити вебінари для працівників національних парків в межах проекту “Національний парк як осередок підвищення екологічної свідомості молоді”, а далі і для громадськості!

Дописати коментар