Добробут громадського активіста

Ідея тренінгу-ретриту «Добробут громадського активіста» виникла із потреби, нашої та наших друзів, що так само працюють у третьому секторі. Згодом знайшовся чудовий тренер та підходяще місце, а потім — і можливість реалізації.
 Ні для кого з нас не секрет, що громадська діяльність — це надмірне напруження і якщо його не пророблювати, воно може призвести до професійного вигорання.
Як позбутися відчуття світу, що всією своєю вагою давить на плечі? Як зрозуміти свою справжню мотивацію робити те, що я роблю? Як опанувати свої емоції? Як отримувати максимум задоволання від громадської діяльності та не вигорати? Як ефективніше працювати, та витрачати меньше часу? — ось коло питань, що окреслили робоче поле заходу.
 Під час цих чудових трьох днів нам вдалося відірватися від робочих, побутових справ, щоб у затишній атмосфері та дружній компанії попрацювати над собою та відпочити.
Для досягнення результату використовували методи неформальної освіти та психологічні, медитативні техніки. Звісно, був вільний час для походу на річку і можливість побути на самоті, а наприкінці дня — культурна програма та спілкування у теплій атмосфері однодумців.

Дописати коментар